KÜLSŐ ÉS BELSŐ CÉGES RENDEZVÉNYEK, KONFERENCIÁK, OKTATÁS

Miben segít a Smartfluencer.hu?

Világszerte számos ügynökség, ún. speakers bureau segíti a vállalati, egyesületi, intézményi munkatársak munkáját azzal, hogy összeköti őket az esemény küldetését leginkább támogató előadókkal, keynote speakerekkel, moderátorokkal, panelbeszélgetés-vezetőkkel. A Smartfluencer azért jött létre, hogy Magyarországon is lehetővé tegye az előadók egy felületen keresztüli elérését azzal a céllal, hogy megkönnyítse a közönséget kiválóan értő és motiváló előadók megtalálását a legkülönfélébb témákban.

Hogyan dolgozunk?

A Smartfluencer a legkülönfélébb témákban közvetít az Ön számára a közönséget kiválóan értő, inspiráló és motiváló előadókat.

1

TEKINTSE ÁT A SMARTFLUENCEREKET!

Konferenciát, vállalati eseményt szervez és valódi, inspiráló szakértők segítségével szeretné megragadni a közönség figyelmét? Böngésszen a valódi tudást kínáló smartfluencerek között!

Összes smartfluencer
2

KERESSEN MINKET!

Kérdése van? Nem tudja még, melyik smartfluencer felelne meg leginkább az igényeinek? Vagy már eldöntötte, és szeretne ajánlatot kérni? Írjon nekünk, és segítünk Önnek megtalálni a legjobb megoldást!

Kapcsolat
3

AZONNAL VÁLSZOLUNK

Keressen minket telefonon, e-mailben vagy honlapunkon keresztül, és munkatársaink rövid időn belül felveszik Önnel a kapcsolatot.

4

FELMÉRJÜK IGÉNYEIT

Pontosan felmérjük az előadással kapcsolatos céljait és igényeit, és ezeknek megfelelően segítünk kiválasztani az Ön számára legmegfelelőbb smartfluencert.

5

MINDEN MEGVAN, JÖHET A SZERZŐDÉSKÖTÉS

Ön megkapja az ajánlatot, amit az igényei alapján készítettünk el. Ez alapján pont kerül az ’i’-re, Ön biztos lehet abban, hogy az előadó már ott lesz az eseményén.

6

FELKÉSZÍTJÜK A SMARTFLUENCERT

Az egyeztetéseket követően alaposan felkészítjük a smartfluencert annak érdekében, hogy a siker maximális legyen.

7

ELJÖTT AZ ESEMÉNY IDEJE

Bízunk benne, hogy csapatunk elkötelezett munkájának és a smartfluencer felkészültségének köszönhetően a hallgatóság nem pusztán a pillanat élményét kapja, de olyan tudással is gazdagodik, amely hozzájárul vállalata eredményességéhez.

8

VÁRJUK VISSZAJELZÉSÉT

Az eseményt követően részletes visszajelzést kérünk Öntől. Csapatunk és a smartfluencerek készek a folyamatos tanulásra, és várják az Ön következő megkeresését.

Kapcsolat

Ha kérdése van vagy szeretne smartfluencert rendelni, keresse kollégáinkat a következő elérhetőségeken:

info@smartfluencer.hu info@smartfluencer.hu +36 20 262 30 18 +36 20 262 30 18