RÓLUNK

TUDÁS. ÉLMÉNY. TÖRTÉNET.

Rendezvényén fontos üzenetet szeretne átadni a közönségnek, a kollégáknak vagy ügyfeleknek. Szeretné felkelteni és megtartani az érdeklődésüket. Szeretné fellelkesíteni őket. A Smartfluencer olyan kiemelkedő szakértőket kínál Önnek, akik képesek megérteni az Ön céljait, ráhangolódni az Ön közönségére és ténylegesen motiválni vagy éppen életre szóló élménnyel gazdagítani őket. Ők a smartfluencerek.

A Smartfluencer az Open Communications divíziója, nagymértékben épít az Open Communications vállalati kommunikáció, rendezvényszervezés, sajtókapcsolatok, kommunikációs tréningek és public affairs terén szerzett több évtizedes tapasztalatára és kapcsolatrendszerére.

Csapatunk segít Önnek megtalálni a céljait legjobban segítő moderátort vagy előadót, és segít megtalálni az összhangot is Önök között. Ügyfeleinkkel és a smartfluencerekkel egyaránt hosszú távú, egyre gazdagodó kapcsolatra törekszünk a minél sikeresebb rendezvények érdekében.

Rólunk

„EGY SZOKÁSOS ELŐADÁSNAK INDULT. ÉLMÉNY LETT BELŐLE.”

ÉLMÉNY LETT BELŐLE

A tudás átadása, a tanulás folyamata nem kell, hogy kötelezően fárasztó és unalmas legyen. A smartfluencerek, avagy a valódi tudással rendelkező előadók éppen annak művészei, hogy előadásaikat nem esik nehezünkre hallgatni. Azért hoztuk létre a smartfluencer.hu-t, hogy végre Magyarországon is minél többen nyerjék vissza a tudásba vetett hitüket, hogy legyen magyar speakers bureau, és így Ön és vállalata is részese lehessen a smartfluencerek nyújtotta tudás-élménynek. Kattintson, hogy lássa milyen egyszerűen működik, és hogy akár már a következő megbeszélésükről kollégái is feltöltődve jöjjenek ki és azt mondják: „…ezért megérte ma bejönni!"

Következő lépések

ENERGIA ÉS LENDÜLET

Smartfluencerek – a vállalati rendezvényeken

A Smartfluencer olyan szakértőkkel ismerteti meg Önt, akik nemcsak kiválóan művelik és kifejezetten szeretik a szakmájukat, hanem szívesen meg is osztják tudásukat, tapasztalataikat, élményeiket, történeteiket az Ön munkatársaival, partnereivel, ügyfeleivel, hallgatóságával. Hatni szeretnének: lelkesek és lelkesítenek, kiemelik kollégáit a mindennapok egyszínűségéből, amivel új lendületet adhat hatékonyságuknak.

Smartfluencerek – az oktatásban

Olykor az oktatásban is szükség van még tágabb kitekintésre, eltérő szemléletre, hivatásuk iránt elkötelezett szakemberek friss gondolataira és motiváló erejére. Legyen szó egy előadásról vagy akár egy szemeszterre keresett, a tárgynak és intézetének lendületet adó külső oktatóról. A Smartfluencer.hu ilyen szakértőkkel, valódi véleményvezérekkel dolgozik együtt, kíváncsian várva az ifjúság visszajelzéseit.

Smartfluencerek – a médiában

Ismerős a helyzet, amikor egy komoly téma megértéséhez, egy probléma hátterének megismeréséhez nehéz hiteles és jól kommunikáló szakértőt találni? A Smartfluencer.hu adatbázisában megtalálható szakemberek felkészültek arra, hogy megalapozottan és meggyőzően nyilatkozzanak.

„Valódi és inspiráló tudásra van szükség – egy 20 éve létező magyar public relations cég ügyvezetőjeként ezt gondolom és ezt tapasztalom. Valódi tudásra, valódi szakértőktől. Ideje lenne szervezetten SMARTFLUENCER-eket mutatnunk országhatáron innen és túl. Az idő eljött, lépjünk együtt!”

SZŐKE ÁGNES

a Smartfluencer.hu ötletgazdája,
az Open Communications Kft. tulajdonosa

Várjuk érdeklődését!