ONLINE ESEMÉNYT SZERVEZ?
ÖRÖMMEL SEGÍTÜNK.

"Egy pesszimista
minden lehetőségben látja a nehézséget;
egy optimista minden nehézségben meglátja a lehetőséget.”

Winston Churchill

A Smartfluencer csapata a COVID járvány nyomán kialakult megváltozott helyzetre is lehetőségként igyekszik tekinteni. Lehetőség, ami fejlődésre késztet minket is, smartfluencereinket és a közönséget is. Az élmény most még fontosabb lett az ingerektől megfosztott közönségnek. Az élményt a smartfluencerek elhozzák Önnek online is. A virtuális térben való magabiztosság rugalmasságot és ellenállóképességet ad, amelyet megbízóinknak, a smartfluencerek közönségének is szeretnénk átadni.

Rugalmasságra, a fejlődés kínálta új lehetőségek megragadására most különösen szükség van, ezért a Smartfluencer indulása óta segíti partnereit abban, hogy online eseményeikre is megtalálják a legalkalmasabb előadót.

Speakereinket körültekintően felkészítjük az online térben történő szereplésre, a technika gyakorlott használatától kezdve a hatékony időmenedzsmenten át a virtuális események sajátos kommunikációs eszközrendszeréig. Előadóink így a képernyőn keresztül is éppúgy fel tudják kelteni a közönség érdeklődését, motiválni a hallgatóságot és átadni üzeneteiket, mint a személyes találkozások során.

Annak érdekében, hogy online eseménye még eredményesebb legyen, összefoglaltuk, mire érdemes figyelnie.