Szakterület: Sport

Bovier György

Bovier György

Motivációs előadó, integrációs és marketingszakértő, a Bamako Rally első kerekesszékes versenyzője; a Szeglet Közösségi- és Élménytér üzletfejlesztési igazgatója.

Bovier György 17 évesen egy autóbaleset vétlen szereplőjeként gerinctörést szenvedett. Azóta kerekesszékben él. Több műtét, kezelés, egy hosszú rehabilitációs folyamat, valamint kemény fizikai és lelki munka eredménye az út, amit eddig bejárt. Erre az útra invitál előadásaiban inspirálódni!

Tovább olvasom
Erdei Zsolt Madár

Erdei Zsolt Madár

Világ- és Európa-bajnok bokszoló, példakép és sportiskola-alapító, a motiválás és a tehetségmenedzselés elhivatott szakembere.

Felnőtt pályafutását 1993-ban a 75 kg-os mezőnyben kezdte, ahol amatőrként 212 győzelmet aratott. Bronzérmes olimpikon, amatőr és profi világ- és Európa-bajnok. Profi pályafutását 2000-ben indította el az Universum Box-Promotion versenyzőjeként, ahol több mint öt évig volt a WBO félnehézsúlyú világbajnoka. Súlycsoportot váltott és a WBC cirkálósúlyú profi világbajnoki övét is megszerezte. Utolsó mérkőzését itthon vívta 2014-ben, ahol visszahódította a WBO Európa-bajnoki címét.

Tovább olvasom
Hossó Nikoletta

Hossó Nikoletta

C. egyetemi docens, protokoll és nemzetközi kapcsolatok elemző; a Nemzetközi Protokoll Szakemberek Szervezete Egyesület alapító elnöke, a Protokoll Világszervezetének alapító tagja, az ACES magyarországi delegáltja.

Hossó Nikoletta a granadai egyetemen szerezte meg el első diplomáját protokoll és nemzetközi kapcsolatok témájában, a Kodolányi János Főiskolán nemzetközi tanulmányokból mesterszakos diplomát, illetve szakfordító diplomát szerzett. 2007 óta tesz eleget rendezvényszervezői, protokollszakértői és protokollfőnöki megbízásoknak kiemelt állami-diplomáciai rendezvényeken és találkozókon, szakmai-tudományos konferenciákon és hazánk legjelentősebb sporteseményein.

Tovább olvasom
Király Gábor

Király Gábor

Korábbi Bundesliga és Premier League labdarúgókapus, 108-szoros magyar válogatott kapus; sportegyesület-tulajdonos, motivációs tréner.

Király Gábor huszonhat évet töltött a profi labdarúgásban, ebből tizennyolc évet Németországban és Angliában, nyolcszáznyolcvankét mérkőzésen lépett pályára. Világszínvonalú teljesítményének eléréséhez kifejlesztett stratégiaépítési, életpálya- és karriertapasztalatait professzionális előadások és workshopok keretében osztja meg hallgatóival.

Tovább olvasom