Megtekintés
Megtekintés
Király Gábor
Szakterületek
Aktuális témák

Király Gábor

Érdekel

Korábbi Bundesliga és Premier League labdarúgókapus, 108-szoros magyar válogatott kapus; sportegyesület-tulajdonos, motivációs tréner.

Király Gábor huszonhat évet töltött a profi labdarúgásban, ebből tizennyolc évet Németországban és Angliában, nyolcszáznyolcvankét mérkőzésen lépett pályára. Világszínvonalú teljesítményének eléréséhez kifejlesztett stratégiaépítési, életpálya- és karriertapasztalatait professzionális előadások és workshopok keretében osztja meg hallgatóival.

Szerepelt a legrangosabb klub versenysorozatban, a Bajnokok Ligájában, és míg negyvenévesen a legtöbb játékos már rég visszavonult, ő ekkor koronázta meg pályafutását egy Európa-bajnoki szerepléssel, 2016-ban Franciaországban a magyar válogatott kulcsembere, a közönség kedvence volt. Aktív pályafutása lezárása után saját sportegyesületét, sportmárkáját építi és közben a legnagyobb hazai és nemzetközi vállalatok (Audi, BPW Hungária, CIB Bank, Szerencsejáték Zrt.) felkérésére tart előadásokat, workshopokat életpálya, karrier, motiváció témakörben.

Király Gábor a Bundesligában és a Premier League-ben nem csak védett. Tanult, megfigyelt és a legapróbb részletekig elsajátította, hogyan működik külföldön a piaci alapú sportgazdaság. Ezt a tudást, tapasztalatot hozta haza Magyarországra és ebből nyújt egyedileg cégre szabott ízelítőt motivációs előadásai során is.

A tartós siker kulcsa a csoport és az egyén szintjén
Király Gábor száznyolcszoros, válogatottsági rekorder kapus, huszonhat évet töltött a profi labdarúgásban itthon, Németországban és Angliában. Hogyan hozzuk ki magunkból a maximumot hosszú távra szólóan? Hogyan illesszük be és hangoljuk össze a csapattagok teljesítményét úgy, hogy az a csapatkohéziót erősítve eredményezze a közös cél elérését?

Király Gábor mindezekre a kérdésekre válaszol világszínvonalú teljesítményének eléréséhez kifejlesztett stratégiaépítési, életpálya- és karriertapasztalatai segítségével. Testreszabott, professzionális előadások és workshopok keretében osztja meg azokat vállalati közösségek és vezetők körében.

Csapat és személyi márkaépítés a sportgazdaság szemüvegén keresztül
Király Gábor negyvenévesen a 2016-os Európa-bajnokságon a magyar válogatott kulcsembereként a közönség kedvence volt. Aktív pályafutását lezárva saját sportegyesületét, sportmárkáját építi fel sikerrel. A Bundesligában és a Premier League-bae töltött évtizedek alatt elsajátította, hogyan működik külföldön a piaci alapú sportgazdaság és a csoportos és az egyéni márkaépítés folyamata.

Előadásában személyes tapasztalataira támaszkodva nyújt egyedileg cégre szabott ismeretanyagot az üzleti és a személyes márkaépítés szakterületén.