Ezért van szüksége a Smartfluencer speakers bureau-ra!

-

Több, mint 150 millió dollár – átszámítva több 10 milliárd forint: ennyit keresett Bill és Hillary Clinton, a volt amerikai elnök és a volt külügyminiszter 2001 és 2015 között csak a beszédeikkel.

Ezzel a példával szeretnénk bemutatni, hogy a speakers bureau jelensége nálunk ugyan még újdonságnak számít, pedig Amerikában és Európában a műfajnak komoly hagyományai vannak. A speakereket vagyis az előadókat mi smartfluencereknek nevezzük, jelezve ezzel, hogy az ő tudásuk valódi és hiteles. De mégis miért van szüksége rájuk? Összegyűjtöttük ebben a blogbejegyzésben.

  1. ISMERJÜK A SMARTFLUENCEREINKET!

 Ha nem biztos benne, hogy egészen pontosan kire lenne szüksége a cégének, mondja el, hogy az előadással milyen célokat szeretne elérni, mi pedig segítünk kiválasztani a legjobban passzoló, hiteles tudással rendelkező smartfluencerünket. Mi ismerjük a smartfluencereinket, ismerjük a karakterüket és állunk elébe, hogy “összepárosítsuk” a megfelelő vállalatot a megfelelő szakemberrel.

  1. CSÖKKENTJÜK A KOCKÁZATOKAT!

Hogy Ön valóban azt kapja, amit vár, fontos a legapróbb részletekig egyeztetni az eseményére felkért előadó részvételének célját, a hallgatóság összetételét és motivációját vagy akár az előadó rugalmasságát a téma testre szabását illetően. A gondos előkészítés mindenképpen az elégedettség záloga. A tanácsadóink ezzel a körültekintéssel biztosítják, hogy senkit ne érjen meglepetés…

  1. NÁLUNK A KNOW-HOW!

Utazásszervezés, szerződéskötés, tárgyalás – mindent kézben tartunk, ami ahhoz kell, hogy a smartfluencer sikeres előadást tartson egy eseményen, legyen az online vagy offline.

  1. VALÓBAN IDŐT SPÓROLUNK ÖNNEK!

A Smartfluencer speakers bureau abban segít, hogy időt spóroljon mindkét félnek – nem kell órákat töltenie a szervezéssel, a megfelelő Smartfluencer kiválasztásával, a technikai részletek tisztázásával – így természetesen a szervezéssel járó stressztől is megszabadítjuk.

Kattintson a videóra és nézze meg, mi is ez az egész, mit tud a Smartfluencer speakers bureau!