Gyakori kérdések

HOGYAN TALÁLJA MEG A LEGMEGFELELŐBB ELŐADÓT?

ÜZLETI RENDEZVÉNYEK, KONFERENCIÁK, OKTATÁS

Világszerte számos ügynökség, ún. speakers bureau segíti a vállalati, egyesületi, intézményi munkatársak munkáját azzal, hogy összeköti őket az esemény küldetését leginkább támogató keynote speakerekkel, moderátorokkal, panelbeszélgetés-vezetőkkel. A Smartfluencer azért jött létre, hogy Magyarországon is lehetővé tegye az előadók egy felületen keresztüli elérését azzal a céllal, hogy megkönnyítse a közönséget kiválóan értő és motiváló előadók megtalálását a legkülönfélébb témákban.Érdekel
A Smartfluencer.hu csapata azon túl, hogy segít az egymásra találásban, megszervezi az előadás létrejöttét. Közreműködik abban, hogy az előadó és a megbízó a legprofesszionálisabb szolgáltatást nyújthassa, illetve kapja. Segítünk a felkéréstől kezdve, az előadás tartalmának egyeztetésén át, az utolsó technikai részletig, amin akár az esemény teljes sikere is múlhat.
A Smartfluencer az Open Communications kommunikációs ügynökség divíziója, nagymértékben épít az Open Communications vállalati kommunikáció, rendezvényszervezés, sajtókapcsolatok, kommunikációs tréningek és public affairs terén szerzett több évtizedes tapasztalatára és kapcsolatrendszerére.
Természetesen. A Smartfluencer az Ön által szervezett virtuális eseményekre is a legkiválóbb előadókat biztosítja, akik felkészültek az online térben történő szereplésre.
Igen. Szakértő előadóink jelentős része angolul is tart előadásokat vagy beszélgetéseket. Erről az előadó profiljában talál tájékoztatást.
Igen, szakértőink többsége örömmel veszi a rendezvényt megelőző – telefonos – egyeztetést, briefinget. Ennek során Ön megismertetheti az előadót az esemény célkitűzéseivel, közönségének összetételével és az esemény legfontosabb részleteivel. Ha igényt tart ilyen megelőző egyeztetésre, kérjük, jelezze erre vonatkozó igényét.
Kérjük, a lehető legrövidebb időn belül egyeztessen a kérésről a Smartfluencer.hu csapatával annak érdekében, hogy módosítani tudjuk a megállapodást.
A szakértők saját maguk döntenek arról, hogyan viszonyulnak a kérdéshez, tekintettel a szellemi tulajdonra. Kérjük, hogy a szerződéskötést megelőzően jelezze igényét, és a Smartfluencer.hu csapata egyeztet az előadóval.
Kérjük, töltse ki a weboldalon található kapcsolati űrlapot, vagy hívja munkatársunkat a +36 20 262 30 18 telefonszámon, vagy küldjön e-mailt az info@smartfluencer.hu e-mail címre!
ÍRJA MEG, MILYEN ALKALOMRA KERES SZAKÉRTŐ ELŐADÓT!

MÉDIA

A Smartfluencer.hu segít a médiában működő kiadóknak, szerkesztőknek, újságíróknak a lehető legrövidebb időn belül megtalálni azt az interjúalanyt, aki a – sokszor váratlanul – felmerülő speciális szakmai kérdésekben hiteles választ, tájékoztatást tud nyújtani. Akár háttéranyagok készítéséhez, akár – személyes, telefonos vagy írásbeli – interjúk során. Ehhez a Smartfluencer.hu egyre bővülő szakértői adatbázisára építünk. Adatbázisunkban olyan szakembereket talál, akik megalapozottan és kommunikációs szempontból is meggyőzően tudnak nyilatkozni szakterületük kérdéseiben.

A Smartfluencer az Open Communications public relations ügynökség divíziója, nagymértékben épít az Open Communications vállalati kommunikáció, rendezvényszervezés, sajtókapcsolatok, kommunikációs tréningek és public affairs terén szerzett több évtizedes tapasztalatára és kapcsolatrendszerére.
Kérjük, hívja munkatársunkat a +36 20 262 30 18 telefonszámon, vagy küldjön e-mailt az info@smartfluencer.hu e-mail címre, megadva telefonszámát és lehetőség szerint a témát!